Produse comercializate

Capricii și Delicii

Mâncăruri gata pregătite la caserolă, pateuri cu 45% ficat, vegetale, piept de pui şi pate-uri fără E-uri, mâncăruri, carne, sosuri, pastă de ardei şi dulceţuri ecologice.

Gama de produse premium Capricii şi Delicii reprezintă răspunsul firesc la nevoile generaţiei actuale: nostalgia bunătățurilor preparate de bunici şi lipsa timpului sau a priceperii pentru prepararea lor. Noi credem că prin diversitatea şi calitatea produselor Capricii şi Delicii reuşim să asigurăm chiar şi celui mai pretenţios gurmand o recompensă culinară, pentru momente de savoare.

De la gustări rapide, la aperitive sau mâncăruri săţioase, Capricii şi Delicii promovează confortul şi răsfăţul unei mese speciale în orice moment al zilei. Pate-urile alintate cu 45% ficat, disponibile și în varianta fără E-uri, pastele vegetale fără alergeni și dulcețurile ecologice sunt numai bune pentru un mic dejun leneş. Sortimentele de piept de pui, fără E-uri și fără conservanți sau preparatele din carne sunt ideale pentru o gustare delicioasă și hrănitoare, iar sosurile dau savoare oricărei mese. Mâncărurile gata pregătite la caserolă, precum Tochiturile, Vita în sos Stroganoff sau Chili con Carne, satisfac orice poftă, de la plăcerile gastronomice românești, la poftele culinare exotice. Iar vestea bună este că sunt disponibile și în varianta gastro, destinată magazinelor cu vitrină asistată, astfel încât fiecare consumator se poate răsfăța oricând cu o bunătate de mâncare, gata preparată.

» vezi produsele


Meniu de-a gata

Pate cu ficat sau vegetal, carne, mâncăruri de legume, mâncăruri gătite cu carne, bulion/pastă de tomate.

Pate cu ficat și vegetal, carne, mâncăruri gătite cu carne sau de post, zacuscă și mâncăruri de legume, bulion, pastă de tomate.

Produsele gamei Meniu de-a gata satisfac nevoia de mâncăruri hrănitoare, sățioase și delicioase. Exact lucrul de care avem nevoie pentru a ne menține în formă și a face față provocărilor zilnice sau timpului mereu insuficient.

Segmentul de produse Meniu de-a gata este suficient de diversificat pentru a veni în întâmpinarea unor nevoi de consum diferite. Totodată, este accesibil oricărui consumator care pofteşte la ceva bun, demn de a înlocui o masă completă.

Calitatea ingredientelor folosite și varietatea preparatelor fac din gama de produse a Meniului alegerea ideală a celor care doresc să-și astâmpere foamea cu ceva gustos, indiferent că poftesc la pate-uri din carne, zacuscă, mâncăruri de fasole sau cărnuri presate.

» vezi produsele


Rodna

Pate cu ficat, vegetal, carne, mâncăruri gătite cu carne, bulion.

De la gustări pentru micul dejun la preparate pentru cină, produsele Rodna constituie o ofertă bună pentru orice buzunar, datorită raportului excelent calitate-preț. Pate-urile de porc și pui sau pasta vegetală, conservele cu carne de vită și porc sau fasolea cu cârnăciori sau cu costiță și bulionul sunt doar câteva dintre alegerile economic inteligente pe care consumatorii le au la dispoziție în fiecare moment al zilei.

» vezi produsele


Căluşar

Pate de porc, vegetal, carne, mâncăruri gătite cu carne.

Gama de produse Călușar oferă consumatorilor săi mâncăruri simple, de bază, care potolesc din mers foamea, de dimineață până seara. Pregătite cu grijă după rețete atent studiate, preparatele cu carne de vită și porc, mâncărurile de fasole cu costiță sau cârnăciori și pate-urile  de porc sau vegetale sunt ideale pentru consumatorii care doresc să-și satisfacă pofte culinare românești.

» vezi produsele