Povestea noastră

Povestea noastră este povestea gustului de pe mesele românilor. Din 2009, misiunea pe care o avem este să satisfacem nevoile familiilor care își doresc o masă sănătoasă și preparate de calitate. Prin fonduri proprii și Sapard, am construit fabrica în Transilvania, județul Alba, unde, ne-am asigurat că produsele noastre sunt făcute în condiții sigure, cu atenție asupra ingredientelor și rețetelor și respectă cele mai înalte standarde ale calității.

De la produse cu preț accesibil, la produse premium, de la micul dejun la gustări rapide și cină, portofoliul Prefera Foods cuprinde produse precum: pateuri de porc, pui, raţă, gâscă şi curcan, paste vegetale, carne in suc propriu, mâncăruri de fasole, zacuscă, ciorbe si gulas, produse fără E-uri și fără conservanți şi diverse murături sau specialităţi.

Valori în care credem

Tendințele din piață și atenția către nevoile
consumatorilor ne-au deschis în permanență noi
oportunități de business și dezvoltare.

Valorile în care credem ne definesc în tot ceea ce facem:

  • Spirit antreprenorial
  • Inovație
  • Calitate la cele mai înalte standarde
  • Mâncare adevărată pentru cât mai mulți oameni

Managementul calității și al securității

Prefera Foods aplică sistemul de management al siguranței alimentare conform ISO 22000:2005, certificat TÜV Thüringen E.V.. Acest sistem permite companiei să controleze siguranța produselor fabricate.

Fabrica Prefera Foods deține un laborator de analize fizico-chimice și de microbiologie, cu personal calificat și instruit ce verifică respectarea condițiilor de calitate atât în ceea ce privește materiile prime, cât şi produsele finite. Astfel, oferim certitudinea faptului că produse sunt testate pe tot parcursul fabricării lor.

Prefera Foods deține și certificatul IFS (International Food Standard), un standard de auditare a producătorilor recunoscut GFSI (Global Food Safety Initiative). Este un standard foarte important pentru toți producătorii din industria alimentară, în special pentru cei care produc mărci private. Standardul IFS a fost dezvoltat cu implicarea directă a organismelor de certificarea marilor lanțuri de magazine și a fabricilor din industria alimentară. Acest certificat se înnoiește în fiecare an.