Capricii și Delicii este marca premium a companiei Prefera Foods și reprezintă mâncare conservată cu rețete curate. Se adresează consumatorilor informați și exigenți care își doresc hrană curată și la îndemână dar care să le ofere ceva în plus, un plus de încredere și gust bun.

În portofoliul Capricii și Delicii intră pateuri de ficat, paste vegetale din semințe de floarea-soarelui, zacuscă, ciorbe și mâncăruri gătite. Aceste produse nu conțin  E-uri, conservanți, potențiatori de gust și coloranți, oferindu-le consumatorilor o masă cu adevărat sănătoasă.

Portofoliul de pate este structurat în Gama Pate Gurmand cu 45 % ficat integral (pate de porc, pui, rață, gâscă, curcan) cu un gust intens și Gama Dublet cu 45% ficat, un melanj fin între ficat de pui și curcan, pui și rață sau pui și gâscă. Produsele sunt fine și sățioase, iar ambalajele susțin din punct de vedere vizual conceptul „curat” și transmit atributele de mâncare fără compromisuri.

Portofoliul de zacuscă cuprinde, pe lângă clasică zacuscă de vinete, sortimente variate cu ciuperci, ardei picant sau fasole, pentru a acoperi preferințele consumatorilor noștri. Zacusca e gătită din legume proaspete, unduite în ceaun, la foc moale. Așa o gătesc cele mai bune gospodine, așa o gătim și noi. Pentru consumatorii mai pretențioși am lansat Gama Finețuri, adică zacuscă cu ghebe, hribi și gălbiori.

Gama de ciorbe și mâncăruri este cea mai recentă lansare din portofoliul mărcii, în iunie 2018 și cuprinde ciorbe, gulaș, mâncăruri de fasole și mazăre gata preparate și gata să satisfacă gusturile moderne și nu numai.