Cariere

Credem în echipă și susținem și creștem împreună cu noii angajați. Ne dorim să întregim echipa cu oameni care cred în aceleași valori ca noi, care își doresc să crească alături de noi și să devină o parte din familia Prefera Foods.

Dacă funcționezi după aceste principii și te regăsești într-unul din posturile disponibile, te invităm să ne trimiți CV-ul tău prin intermediul formularului de mai jos.

Posturi disponibile

Aplică

SC Preferă Foods SA colectează și prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 și cu prevederile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.

Datele dumneavoastră sunt colectate în scopuri de recrutare și vor fi utilizate în procesul de selecție pentru locul/locurile de muncă la care ați aplicat. Datele dumneavoastră vor fi păstrate pentru o perioada de 1 an. Datele dumneavoastră personale nu vor fi distribuite altor terțe părți.

Conform legislației în domeniu, aveți următoarele drepturi legate de datele dumneavoastră personale: să solicitați acces la date, să solicitați rectificarea sau ștergerea datelor, să solicitați restricții de procesare, să va opuneți prelucrării, să solicitați portabilitatea datelor. De asemenea, aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. De asemenea, aveți dreptul de a va retrage consimțământul în orice moment, prin trimiterea unei solicitări la adresa de mail: office@preferafoods.ro

Pentru mai multe detalii, va rog să ne contactați la adresa office@preferafoods.ro

În conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr.679/2016, va rugăm să regăsiți detaliile de contact ale SC Preferă Foods SA precum și ale Ofițerului Responsabil cu Protecția Datelor:

a. Date de contact
SC PREFERA FOODS SA
E-mail: HR@preferafoods.ro
Număr de înregistrare: J/01/245, CUI RO 18484221 Adresa: Oiejdea. DN 1, km 392+600 , com Galda de Jos, jud. ALBA
Număr de telefon: 0258806690

b. Date de contact ale responsabilului cu protecția datelor:
E-mail: DPO@Preferafoods.ro
Număr de telefon: 0752305195
Adresa: Oiejdea. DN 1, km 392+600 , com Galda de Jos, jud. ALBA

Imi exprim acordul ca SC PREFERA FOODS SA sa prelucreze datele mele cu caracter personal in scopuri de recrutare si sa le pastreze pentru o perioada de 1 an.